Lidmaatschap

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar er gaat niets boven een echte wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine. Bij onze (samenwerkende) jeugdvoetbalafdeling ben je van harte welkom.

Wil je direct lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in.

Ledenadministratie
Wijzigingen in gegevens, overschrijving naar een andere vereniging of opzegging van het lidmaatschap wordt allemaal geregeld door de ledenadministratie. Als je lid bent van Serooskerke kun je contact opnemen met Jaap Allaart. Als lid van Veere contacteer je Erwin Houmes.

Meetrainen
Als uw kind misschien op voetbal wilt, maar deze niet weet of hij/zij het echt leuk vindt, dan mag hij/zij enkele keren vrijblijvend mee komen trainen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met iemand van de jeugdcommissie.

Starterskit
Wanneer kinderen (daarna) lid worden, krijgen nieuwe leden onder de 10 jaar een unieke SJO Serooskerke/Veere starterskit. Dit pakket bestaat uit een hoody voor de jonge voetballer met de eigen voornaam er opgedrukt (zie onderstaande foto’s), een rugzakje en een waardebon van onze sponsor Erik Intersport uit Middelburg. 

De besturen van Serooskerke en Veere en de jeugdcommissie van SJO Serooskerke/Veere hopen u, of een van uw kinderen, snel eens te ontmoeten op Sportpark Noordhout in Serooskerke of Sportpark Bieweg in Veere.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de Starterskit, neem dan gerust contact op met Marcel Koole of via e-mail: info@sjoserooskerke-veere.nl