Inschrijven

Wil je het inschrijfformulier volledig mogelijk invullen zodat we het lidmaatschap zo snel mogelijk kunnen verwerken? Vervolgens zal er contact worden opgenomen zodat je kan starten met trainen en het spelen van wedstrijden.
Werkt het inschrijfformulier niet? Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.

Niemand Buitenspel
Helaas is het niet voor iedereen in Nederland mogelijk om te sporten. Armoede is een van de oorzaken die ervoor zorgt dat ouders bijzonder lastig de contributie en andere benodigdheden kunnen betalen om hun kinderen te laten voetballen. De KNVB, hoofdsponsor ING, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de NSR (Nederlandse Schuldhulproute) helpen ouders en verenigingen, zodat ook als er even geen geld is kinderen toch kunnen voetballen.

Voetbalverenigingen Serooskerke en Veere zijn daarom aangesloten bij het Niemand Buitenspel programma. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden. Informatie over hulp bij geldzorgen vind je op Geldfit.nl. Hulp nodig?
Contactpersoon Serooskerke: Marinus Stroo, penningmeester@vvserooskerke.nl of 06-14116679.
Contactpersoon Veere: Pieter Boone, penningmeester@vvveere.nl of 06-10691797.